Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Szilvalekváros csirkeszárnyak

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről


Hozzávalók 4 személyre:
2 kg csirkeszárny,
1 dl méz,
2 dl házi szilvalekvár,
5 dl tej,
1 fej fokhagyma,
1 teáskanál fahéj,
1 mokkáskanál gyömbér,
só, bors,

A csirkeszárnyakat pár órára fokhagymás, sós tejben pihentetjük. Ne spóroljunk a fokhagymával! Sütés előtt sózzuk, borsozzuk, meghintjük fahéjjal és őrölt gyömbérrel. Bedörzsöljük préselt fokhagymával, és megkenjük kevés mézzel. Kb. 200 fokos sütőben, kiolajozott, nagy sütőzacskóban legalább 20 percig elősütjük. Majd a zacskót kivágva rátesszük a sűrű szilvalekvárt, 220 fokon grillezzük 20-30 percig, amíg ragacsos, ropogós nem lesz.
Nagyon finom!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése