Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Joghurtos rizsleves

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről


Hozzávalók:

-2 evőkanál olaj,
-1 fej vöröshagyma,
-1 bő maréknyi rizs,
-só,
-1-2 mokkáskanál őrölt fekete bors,
-1,5 liter víz,
-2 dl joghurt.



Az olajon megfuttatjuk a megtisztított, felaprított hagymát. Majd rárakjuk a megmosott rizst, és jól felforrósítjuk, de pirítani nem kell. Sózzuk, borsozzuk. Felöntjük a felforralt vízzel.
Lefedve, lassú tűzön főzzük, amíg meg nem puhul. A joghurthoz kimerünk 1 merőkanálnyi rizses levet, és simára keverjük. Így nem lesz csomós és kellőképpen besűrűsödik a rizs leve, mert ezzel mintegy behabarjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Tetejét petrezselyemmel dísztjük.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése