Hozzávalók:
4 padlizsán,
20 dkg rokfort,
vaj,
fokhagyma,
bors
A rokfortot reszeljük le, majd adjunk hozzá egy kevés lágy vajat, borsot, sok zúzott fokhagymát. A padlizsánt hosszában vágjuk félbe, a húsát mélyen kockázzuk be, de úgy, hogy a héja ne sérüljön.
Töltsük meg a rokfortos krémmel úgy, hogy a padlizsán húsába is kerüljön bőven a rokfortból.
Süssük sütőben- de még jobb ha grillen- ropogósra.
Rokfortos padlizsán
0:05 by Az én választásom.
Üdvözöllek az oldalon!
Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)!
Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése