Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Rokfortos padlizsán

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről


Hozzávalók:

4 padlizsán,
20 dkg rokfort,
vaj,
fokhagyma,
bors

A rokfortot reszeljük le, majd adjunk hozzá egy kevés lágy vajat, borsot, sok zúzott fokhagymát. A padlizsánt hosszában vágjuk félbe, a húsát mélyen kockázzuk be, de úgy, hogy a héja ne sérüljön.



Töltsük meg a rokfortos krémmel úgy, hogy a padlizsán húsába is kerüljön bőven a rokfortból.
Süssük sütőben- de még jobb ha grillen- ropogósra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése