Hozzávalók:
20 dkg sertésdagadó,
40 dkg sertéslapocka,
8 dkg füstölt szalonna,
3 cseresznyepaprika,
3 gerezd fokhagyma,
majoránna,
1 dl olaj,
só
A dagadót, lapockát, a szalonnát ledaráljuk. Mozsárban összezúzzuk a fokhagymát, egész borsot. Az így nyert fűszerkeveréket hozzáadjuk a darált húshoz. Majoránnával, sóval ízesítjük, majd 1dl olajat hozzáadva jól összedolgozzuk. Vizes kézzel kisebb rudacskákat formázunk, és parázs fölött rostélyra vagy sütőlapra téve kisütjük. Uborkával, paradicsommal tálaljuk.
Csevapcsicsa magyarosan
0:13 by Az én választásom.
Üdvözöllek az oldalon!
Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)!
Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése