Hozzávalók:
1 kg krumpli,
8 tojás,
1 pár kolbász, a legjobb a házi,
bacon,
5 dl tejföl,
1-1,5 dl tej,
só, bors,
vöröshagyma,
kétféle sajt, az egyik füstölt.
A krumplit héjában puhára főzzük. Meghámozzuk és felkarikázzuk. A főtt tojást és a kolbászt szintén felkarikázzuk. A hozzávalókat lerakjuk egy tepsibe: főtt krumpli, bacon, tojáskarikák, ezeket picit sózzuk meg. A kolbászkarikák, az apróra vágott hagyma, középre a reszelt füstölt sajt. Folytassuk a rétegezést addig, amíg az alkatrészek tartanak, felülre krumpli kerüljön, majd reszelt trapista sajttal szórjuk meg.
Tejföllel meglocsoljuk. Forró sütőben 30-40 percig sütjük.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése