Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Körte leves

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről


Hozzávalók 4 személyre:

80 dkg körte,
4 szem szegfűszeg,
1 evőkanál cukor,
2 dl joghurt,
1 evőkanál liszt.


A körtét megmossuk, meghámozzuk, a magházat kimetszük, a
húsát felszeljük.
Lábasba szórjuk, és 1 liter vizzel felöntjük. A szegfűszeget a körtéhez adjuk, csipetnyi sóval és cukorral édesítjük. Felforraljuk, és kis lángon 2 percig főzzük. Közben a joghurtot a liszttel simára  keverjük.



A forró levesből belemerünk egy keveset, simára dolgozzuk, majd folyamatosan
kevergetve a körtére öntjük, és 2-3 perig forraljuk.
Hidegen és melegen egyaránt finom.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése