Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

ÁrpaKásaKrém

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről


Hozzávalók: (a krémhez)

-2,5dl ásványvíz
-2,5dl tej
-7dkg árpapehely
-1 citrom héja
-tengeri só
-folyékony édesítő ízlés szerint
-2-3 vanilía rúd
-1 pohár joghurt

A tejet és a vizet összeöntöd,megsózod és felteszed forni! Ebbe szórod bele az árpapelyhet és a citrom héját. 4-5 percig az egészet kis lángon és kavargatás mellett főzöd. A kész kásakrém ízén édesítőszerrel javíthatsz.


A mártás:
A mártáshoz először nyomkodd pépesre a málnaszemeket,majd add hozzá a vanilía rúd kikapart belsejét.(semmiképp ne helyettesítsd cukorral,ha nincs vanilía rúd a cukornál még az aroma is jobb)A gyümölcspépet jól keverd el egy pohár joghurtal. Kész is a mártás.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése