Hozzávalók: (a krémhez)
-2,5dl ásványvíz
-2,5dl tej
-7dkg árpapehely
-1 citrom héja
-tengeri só
-folyékony édesítő ízlés szerint
-2-3 vanilía rúd
-1 pohár joghurt
A
tejet és a vizet összeöntöd,megsózod és felteszed forni! Ebbe szórod
bele az árpapelyhet és a citrom héját. 4-5 percig az egészet kis lángon
és kavargatás mellett főzöd. A kész kásakrém ízén édesítőszerrel javíthatsz.
A mártás:
A mártáshoz először nyomkodd pépesre a málnaszemeket,majd add hozzá a vanilía rúd kikapart belsejét.(semmiképp ne helyettesítsd cukorral,ha nincs vanilía rúd a cukornál még az aroma is jobb)A gyümölcspépet jól keverd el egy pohár joghurtal. Kész is a mártás.
ÁrpaKásaKrém
22:27 by Az én választásom.
Üdvözöllek az oldalon!
Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)!
Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről

0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése