Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Ezzel a trükkel verik át a nyugdíjasokat a bűnözők

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi FrissítésekrőlÖsszesen több millió eurót csalnak ki Európában idősektől nemzetközi bűnszervezetek.
A Népszabadság az Europol adataiból azt olvasta ki, hogy 2010 és 12 között mintegy 75 millió eurót zsákmányoltak a gazemberek csak az unokatrükk segítségével, amit 7500-szor vetettek be. Ennek lényege, hogy az idősekkel elhitetik: unokájuk bajban van, és fizetniük kell, hogy segíteni tudjanak rajta.

A felmérések alapján az idős emberek kifosztását nem az alkalom szüli, bűnszervezetek jól megtervezett akciói ezek. Az Europol egy 900 fotót tartalmazó albumot készített az idősekre szakosodott bűnözői csoportok tagjairól, ezek között azonban nincsen magyar elkövető. A lap szerint azért, mert az Európai Unió tagállamainak többségében, így Magyarországon sem tartoznak a kiemelt bűncselekmények közé az idősek kárára elkövetett csalások, ezért azokat nem jegyzik külön.


(Forrás:http://www.napi.hu)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése