Hozzávaló 4 főre:
60 dkg csirkemellfilé,
2-3 alma,
1,5 dl olivaolaj,
őrölt fahéj,
őröl fehér bors,
só, méz, reszelt sajt
A csirkemellfilét ujjnyi szeletekre vágjuk, klopfolni nem kell, sózzuk, borsozzuk, rövid ideig állni hagyjuk. Sütőedényben kevés olajat forrósítunk, és ebben a szeleteket megsütjük, majd félretesszük. A maradék olajban a felszeletelt és kimagozott almát fahéjjal megszórva, mézzel csepegtetve néhány pillanatig ( mindkét oldalukat) megsütjük, majd ráhelyezzük a mellszeletekre. Tálalás előtt reszelt sajtot olvasztunk rá. Párolt rizzsel kiváló.
Fahéjas-almás csirkemell
11:39 by Az én választásom.
Üdvözöllek az oldalon!
Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)!
Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése