Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Borban párolt sertéscsülök

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről


Hozzávalók:


2 kg csontos sertéscsülök,
6 gerezd fokhagyma,
3 dl száraz fehérbor,
1 erőleveskocka,
5 szem fekete bors,
2 babérleves,
20 dkg sárgarépa,
2 nagy fej hagyma,
2 evőkanál apróra vágott zellerzöld.








A csülköt fokhagymával megspékeljük, a sóval és borssal bedörzsöljük. A leveskockát a borral felforraljuk, és ráöntjük a húsra. Hozzáadjuk a fűszereket, és fedő alatt 1 óra hosszat takarékon pároljuk. Közben megtisztítjuk és apróra vágjuk a zöldségeket, beletesszük az edénybe, és még fél órát pároljuk.
Ha kész, a húst meghintjük zellerrel.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése