20 dkg jó minőségű csokoládé,( legalább 60% kakaótartalmú )
1 dl víz,
4 evőkanál forró víz,
3 dl tej,
2 evőkanál sötétbarna cukor.
A csokit törjük apró darabokra. Egy kisebb lábosban, gőz fölött olvasszuk fel. Amikor a massza teljesen homogén lesz, vegyük le,
majd keverjünk hozzá 4 evőkanál vizet és a barna cukrot.
Ez a forrócsoki alapja. Ehhez a mennyiséghez kb. 3 dl forró tejet
keverjünk, de ízlés szerint változtathatjuk.
Tejszínhabbal és pici fahéjjal nagyon finom.
Egészségére mindenkinek!
4 evőkanál forró víz,
3 dl tej,
2 evőkanál sötétbarna cukor.
A csokit törjük apró darabokra. Egy kisebb lábosban, gőz fölött olvasszuk fel. Amikor a massza teljesen homogén lesz, vegyük le,
majd keverjünk hozzá 4 evőkanál vizet és a barna cukrot.
Ez a forrócsoki alapja. Ehhez a mennyiséghez kb. 3 dl forró tejet
keverjünk, de ízlés szerint változtathatjuk.
Tejszínhabbal és pici fahéjjal nagyon finom.
Egészségére mindenkinek!
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése