Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Piskóta Zabpehelylisztből

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről




Piskóta Zabpehelylisztből Recept

Hozzávalók:
-200 gr zabpehelyliszt 
-6-8 db tojás nagyságtól függően 
-80 gr nyírfacukor 
-1 kiskanál étkezési szódabikarbóna 
-kevés méz 
-fahéj 
-szegfűszeg 

Elkészítése:
Válaszd szét a tojásokat, tedd külön edénybe a sárgáját és a fehérjét. A tojások sárgájához keverd hozzá a nyírfacukrot, keverd fehéredésig. Adj a keverékhez egy kevés mézet is. A zabpehelylisztbe keverd el a szódabikarbónát és a fűszereket - fahéjat, szegfűszeget ízlés szerint. Verd fel a tojások habját, majd kezdd el óvatosan adagolni a tojáshabot a cukros keverékhez. Végül tepsibe vagy tortaformába öntjük a tésztát és 10 percig 180 fokon, majd további 15 percig 160 fokon sütjük.



Ha tetszik a Recept oszd meg a Facebookon,írj kommentet.
Lájkold a Facebookos oldalunkat,hogy napi színten értesülj a frissítésekről!:
Facebookos oldal:  https://www.facebook.com/azenvalasztasomgp

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése