Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Sajtos fokhagymaleves cipóban

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről


Hozzávalók:

1 pici vöröshagyma,
12 gerezd fokhagyma,
1-2 evőkanál liszt,
2dl vízben fél tyúkhúsleveskocka feloldva,
1 dl tejszín, érzés szerint hideg tej,
só, fehér bors,
reszelt sajt,
1 cipó.







A felkockázott vöröshagymát elkezdjük párolni, majd egy idő után hozzádobjuk a kinyomott fokhagymát. Miután megpárolódott, hozzáadjuk a lisztet, picit együtt pirítjuk, és elkezdjük felönteni a hideg tejjel, közben kevergetni kell, nehogy csomós maradjon. Mehet bele a víz, majd a tejszín. Takarékon tíz percet főzzük, majd kézimixerrel „átdaráljuk”. Mehet bele a reszelt sajt.
Cipóban tálaljuk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése