Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Megszűnik a lakásfenntartási,szociális segély...OSZD MEG KÉRLEK,mert nagyon sok embert érint ez a felháborító dolog!

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről


Ezek a segélyek, támogatások szűnnek meg 2015. március 1-től
Sajnos igaz a hír, mely szerint a kormány több támogatást, segélyt megszűntet jövőre. Nem várnak túl sokat, azzal, hogy felkészülhessen rá, ugyanis a végképp eltörölt segélyek 2015. március elsejével már meg is szűnnek.Még jócskán a nyakunkon a zord és hideg időjárás, de már nem lesz állami támogatás a fűtésre és sokminden másra sem.
A kormány mindjárt a közepébe vágott a szociális rendszer átalakításának, ugyanis rögtön a legeslegnépszerűbb támogatásokat szüntetik meg, alakítják át, melynek folyósítási háttere a legkevésbé sem finanszírozott és nem rendezett! Nagyon nagy hatalomhoz jutnak ezáltal az önkormányzatok.


Törölni fogják a szociális törvény kötelező segélyei közül a legnépszerűbb segélyeket és támogatásokat!

2015. március 1-től megszűnik : 1. rendszeres szociális segély
2. lakásfenntartási támogatás
3. adósságkezelési szolgáltatás
4. óvodáztatási támogatás

A rendszeres szociális segély fogalma is megszűnik, egységessé teszik az aktív korúak támogatását, így tulajdonképpen több eddig létező segélyezési formát dobnak be egy nagy kalapba, jól megkeverik és az önkormányzat dönt, hogy ebből a kalapból kinek ad és kinek nem. Teljes egészében az ő hatáskorúak lesz az aktív korúak ellátása.
Az óvodáztatási támogatás a kötelező óvodáztatás bevezetésével, 2015. szeptember 1-jétől szűnik meg.
Mit jelent ez azok számára, akiknek járnak ezek a támogatások!A megállapított támogatásokat 2015. február 28. napjáig folyósítják!

Forrás:http://palyazatok.co

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése