Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Magyar lány ragyogó falfestményeiért rajong a világ

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi FrissítésekrőlTehetséges magyar művész robbant be a köztudatba. Fábián Bogi Bécsben él és faldekorációkat készít. Nem is akármilyeneket; alkotásai nagy részét úgy készíti, hogy azok nappali fényben és esti sötétségben is láthatók. Sőt, a festmények közül akad nem egy, amely kizárólag lámpaoltás után látszik a falon. A művek azonban nem mindig állnak meg a falaknál, a dekorációk gyakran "átfolynak" a padlóra és ott folytatódnak.

Varázslatos hangulatú kompozícióiról egyre több külföldi oldal számol be. Az 1984-ben Budapesten született művészt hitvallása szerint a természeti jelenségek és a társas kapcsolatok is inspirálják. A BoredPandán közzétett saját válogatásához fűzött megjegyzésekben úgy fogalmaz, hogy egyfajta álomvilágot kíván teremteni.
VIDEÓ: Fábián Bogi kerámiafestéssel is foglalkozik; ezeket a darabokat a 2014-es bécsi karácsonyi vásáron is láthatta a közönség

Forrás:http://www.szeretlekmagyarorszag.hu


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése