Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Ezért vedd fel a síró babát!

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről



"…Megmondja a doktor úr, hogy nem szabad felvenni, mert akkor elkényeztetjük őt,
hagyni kell, hadd sírjon – ennél tragikusabbat nem lehet mondani."

 "Egy baba nagyon gyorsan meg tudja tanulni azt, hogy érdemes-e megszólítani a világot, vagy tök fölösleges - és ezt egy életre tudomásul veszi.
Ha megtanulja, hogy a világot érdemes megszólítani, mert a világ válaszol, ráadásul adekvát módon válaszol, ennél gazdagabb tanulmányi anyag egy életkorra nincs is.
De az ellenkezője is nagyon tanulságos. Amikor azt tanulja meg, hogy - teljesen mindegy, hogy én mit csinálok, mert nincs reakció- , akkor ezt is használni fogja az élete során, és nem fogja megszólítani a világot soha. Nem véletlen, hogy az én vizsgálataim is mindig azt mutatták, hogy azok a babák, akiket fölvett a szülő, és éjszaka föl-alá járkált, szolgálatot teljesített, hároméves korukra tüneményes, kíváncsi, kreatív gyerekek lettek. Kreatívak, mert a kreativitás nem csak intellektuális dolog. A kreativitás személyiségjegy, ahhoz elég bátornak kell lenni..."
Dr. Ranschburg Jenő a Nyitott Akadémia Pódiumon 2009-ben:




Forrás:http://www.babasmamas.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése