Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Álompuha bögrés diós

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről


Ez a sütemény valóban olyan pihe-puha, hogy szinte beleomlik az ember szájába. A külleme pedig, mikor kivesszük a sütőből, tündöklően aranyosra pirult.
Forrás: Juci mama receptjei








Hozzávalók:
– 3-4 evőkanál zsír
– 1 bögre cukor
– 2 tojás
– 2 bögre liszt
– 1 csomag sütőpor
– 3 evőkanál baracklekvár
– 1 bögre tej
+ a tetejére darabolt dió ízlés szerint

1. A sütőt bekapcsoljuk 200 fokra.
2. A tészta hozzávalót összekeverjük.
3. A tésztát sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe öntjük.
4. A tetejét alaposan megszórjuk darabolt dióval. Ne sajnáljuk, ez lesz a lelke!
5. Kb. fél óra alatt, aranybarnára sütjük. Tűpróbát végzünk.
Jó étvágyat! :-)


Forrás:http://rupanerkonyha.cafeblog.hu/

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése