Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

15 zseniális sminktrükk, amiről még nem hallottál

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről




1. 3D AJKAK
Ha szeretnél mesefilm hercegnős ajkakat, akkor emeld ki a szád természetes íve szerinti legvilágosabb részt. Az ujjaddal ütögess lágyan egy kis gyöngyöházfényű rózsaszín, vagy fehér szemhéjpúdert az alsó ajkad közepére, miután kifestetted a szád.
 
 
2. NAGYOBBNAK TŰNŐ SZEMEK
Ha szeretnéd, hogy éberebbnek tűnj, és nagyobbak, csodálkozóbbak legyenek a szemeid, akkor fekete szemceruza helyett használj fehéret az alsó szemhéjon. Óvatosan, mert ha túl erősen teszed fel, akkor úgy fogsz kinézni, mint egy manga figura.
 
 
3. KARIKÁS, PUFFADT SZEMEK ELTŰNTETÉSE
A legendával ellentétben, miszerint ha karikásak a szemeid, akkor világos korrektort kell felkenni rájuk nagy foltban, jobban jársz, ha a puffadt részre sötétebb alapozót teszel, a nagy "ránc" részre pedig világos, gyöngyházfényű highlightert.
 
 
4. A SZEMSMINK VILÁGOS RÉSZE
A világos színek felvitelével kezdd a szemhéjad festését, és a fehér, krém, vagy világos árnyalatokat erre a három zónára használd.
 
5. HOGYAN SMINKELJ A SZEMFORMÁDHOZ
Használd ezt a képet segítségül ahhoz, hogy hogyan hozd ki a legtöbbet a szemformádból, és használd a szemfesték és kihúzók által keltett optikai csalásokat. Fentről lefelé: átlagos, távol ülő, közel ülő, mélyen ülő, hangsúlyos felső szemhéj, vékony felső szemhéj
 
 
6. INSTANT SZEMFELVARRÁS
Ha szeretnéd, hogy a szemhéjad feszesebbnek tűnjön, akkor egy halvány pink ceruzavonallal erősíts a szemöldököd teljes íve alatt, és jól dolgozd el.
 
 
7. INSTANT SZEMFELVARRÁS II.
A kettőt akár kombinálhatod is, itt a cél az, hogy a szemöldököd ívét emelje és tüntesse fel szebb vonalúként a rásegítés.
 
 
8. HOGYAN HASZNÁLJ PIROSÍTÓT
Hogyan tedd fel a pirósítót az arcformádoz igazodva. Fentről lefelé, balról jobbra: ovális, hosszú, szív alakú, szögletes, kerek
 
 
9. HOGYAN TEDD LÁTHATÓVÁ A SZÍNES SZEMHÉJPÚDERT
Ha valami extra színben gondolkozol, mondjuk citromsárgában nyárra, viszont a szemeden fáradt mustárszínűnek tűnik, akkor tegyél fel előtte egy vastagabb fehér alapréteget!
 
 
10. HOGYAN TARTSD MEG A SZEMSMINKED FORMÁJÁT
Én speciel mindig kicsúszom a halántékom közepéig, szóval ez sokat segít, ragassz ideiglenesen egy csík celluxot a szemed mellé, hogy megmaradjon a profi íve a szemfestésednek!
 
 
11. HOGYAN NÖVELD AZ AJKAID VONALÁT
Használj az ajkaid színével lehetőleg legjobban megegyező ceruzát, minél sötétebbel próbálkozol, annál jobban bohócnak fogsz kinézni. Rajzolj éppen csak 1-2 mm-el a valóditól eltérő vonalat, majd töltsd ki a ceruzával, és pakolj rá egy kis szájfényt!
 
 
12. HOGYAN MARADJON A HELYÉN A SZEMCERUZÁD
Ha nem szeretnéd, hogy nap közben az állad irányába vándoroljon a szemkontúrod, akkor tegyél fel egy vékony sáv púdert közvetlenül alá!
 
 
13. HOGYAN VÁLASSZ ALAPOZÓT
Mivel a nyakad nincs kitéve olyan mennyiségű napsugárzásnak, illetve igénybevételnek mint az arcod, ezért mindig ahhoz válassz alapozót, hogy ne tűnjön úgy, hogy sápadt lebegő arcod, vagy narancs nyakad van!
 
 
14. EXTRA TARTÓS RÚZS
Amint felraktad a rúzst, tegyél rá egy vékony réteget (a papírzsepi lebontott egy rétege tökéletes), és menj át rajta púderrel.
 
 
15. SZEMPILLASPIRÁL ÚJRAFELHASZNÁLÁS
Ha kifogyott a festék a szempillaspirálodból, akkor mosd ki alaposan a kefét, és használd egy kis barna szemhéjpúderrel arra, hogy szebb vonalúvá tedd a szemöldököd!


Forrás:http://www.stylemagazin.hu

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése