Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Rozmaringos afrikai harcsa tésztában

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről


Hozzávaló 4 főre:

80 dkg afrikai harcsa,
3 evőkanál őrölt rozmaring,
1 citrom leve és héja,
1 evőkanál só,
1 kávéskanál fehér bors,
4 tojásfehérje,
6 csapott evőkanál étkezési keményítő,
1 teáskanál szójaszósz,
napraforgó olaj a sütéshez,
1 csomó zöldségzöld


A harcsaszeleteket hideg sós vízben jól átmossuk, majd lecsöpögtetjük. Ezután egy magas tálba tesszük, ráreszeljük a citrom héjját, és rácsavarjuk a levét is. Megsózzuk, borsozzuk, és megszórjuk rozmaringgal. Félretesszük 2-3 órán át. A tojásfehérjét felverjük egy habverővel, hozzákeverjük a keményítőt és a szójaszószt. Feltesszük a tűzhelyre egy serpenyőben kb. 4 dl olajat, és jó forróra hevítjük. Elővesszük a halszeleteket, belemártogatjuk őket a tésztába, és ropogósra sütjük. Petrezselyemmel megszórva, citromszeletekkel tálaljuk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése