Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Így tisztítsuk meg a vérereket 40 nap alatt

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről




Annak érdekében, hogy távozni tudjanak a vérben jelenlevő méreganyagok, növelni kell az erek rugalmasságát, és meg kell tisztítani az eret a koleszterintől. Mivel élelmiszereink számos káros vegyi anyagot is tartalmaznak, nem árt néha értisztítást végezni, azonban csak a természetes módszer ajánlott ennek érdekében.

A fokhagyma és a citrom párosa az egyik leghatékonyabb vértisztító. A belőlük készült keverék csökkenti a koleszterinszintet, erősíti az érfalat, és megvéd számos betegségtől, mint például az érelmeszesedés.
Az orosz népi gyógyászatban a fokhagyma-citrom tinktúra az egyik legkedveltebb természetes gyógymód. Számos kutatás alapján bizonyították, hogy megakadályozza a káros sejtek burjánzását, így a rákos megbetegedések gyógyszere is lehet. Antioxidáns tartalmának köszönhetően pedig hozzájárul a szövetek regenerálódásához.

Így készítsük el a koleszterincsökkentő keveréket!
Hozzávalók: 4 gerezd fokhagyma, 4 egész citrom (héjastól, így csak bió lehet), 2,5 liter forrásban levő víz.
Elkészítés: Tegyünk egy edénybe 2 liter vizet forrni 200-300 ml almaecettel elkeverve. Mikor felforrt, vegyük le a tűzről, tegyük bele a citromokat, húsz percig ázni, hogy a héjukon levő szennyeződések eltávolodjanak.

A citromokat héjastól szeleteljük fel, a fokhagymát pucoljuk meg, majd tegyük egy turmixgépbe őket. A keveréket tegyük egy üvegbe, majd öntsük fel teljesen tiszta vízzel. Az üveget tegyük három napra a hűtőszekrénybe. Majd fogyaszthatjuk is. Az ajánlott adag: naponta háromszor 50 ml, negyven napig. Évente egyszer végezzük el ezt a kúrát, az elején csak egy-egy kávéskanállal fogyasszunk, majd fokozatosan növeljük az adagot a fent leírt mennyiségig.

(Forrás:http://filantropikum.com)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése