Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Fahéjas-almás csirkemell

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről


Hozzávaló 4 főre:


60 dkg csirkemellfilé,
2-3 alma,
1,5 dl olivaolaj,
őrölt fahéj,
őröl fehér bors,
só, méz, reszelt sajt


A csirkemellfilét ujjnyi szeletekre vágjuk, klopfolni nem kell, sózzuk, borsozzuk, rövid ideig állni hagyjuk. Sütőedényben kevés olajat forrósítunk, és ebben a szeleteket megsütjük, majd félretesszük. A maradék olajban a felszeletelt és kimagozott almát fahéjjal megszórva, mézzel csepegtetve néhány pillanatig ( mindkét oldalukat) megsütjük, majd ráhelyezzük a mellszeletekre. Tálalás előtt reszelt sajtot olvasztunk rá. Párolt rizzsel kiváló.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése