Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Divatos hajak srácoknak

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről



A férfiak/fiúk nincsenek olyan könnyű helyzetben, mint a nők-már ha mutatós hajat szeretnének. A legtöbb srác rövidre vágatja a haját, mások hosszúra növesztik és egyszerűen lófarokba fogják. De mi van azokkal, akik adnak a megjelenésükre és ezért a hajukat is szeretik alakítani? Na, most megmutatom milyen trendek uralkodnak a férfi frizurák tájékán!

Felturbózva

Oldalt kicsit felnyírni, és felül hosszúra hagyni. Nem is kell más, mint egy kis zselé vagy wax, és a hosszú tincseket már csak be kell lőni!


Göndör a hajad? Sebaj!

Sok srác cikinek tartja a göndör haját, és ezért vagy lenyírja, vagy pedig vasalgatja. Nem kell szégyelni ha neked is ilyen a hajad, vannak nagyon tuti megoldások rá!



Oldalt szereted?

Kicsit emós, de ugyanakkor nagyon divatos is. Leggyakrabban oldalt felnyírják és a frufrut meghagyják jó hosszúra.



Belenyírva

Ha tényleg nem szereted a hosszú hajat, de tetszenek a kreatív megoldások, akkor neked is van itt pár ötlet.


Hosszabban szereted?

Klasszikus fazonnak számít az első képen látható haj. Nagyon ápolt benyomást kelthetsz valakiben ezzel a hajjal. A másik kicsit vadabb, és nem is hosszú mindenhol.


 
Fesd be!
Festheted hagyományos színekkel, melírozhatod, vagy éppenséggel választhatsz kirívó színeket is. A lényeg, hogy légy merész!



Forrás: http://www.hotdog.hu/trendesen/himdivat/divatos-hajak-sracoknak

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése