Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

10 kegyes hazugság, amit a nők a pasiknak mondanak

Üdvözöllek az oldalon! Ha tetszik a cikk oszd meg másokkal is,commentelj. Nézz vissza máskor is,folyamatosan frissülünk ;)! Likeolj minket a Facebookon is! És értesülj a napi Frissítésekről



A nők időnként apróbb, ártalmatlan hazugságokhoz fordulnak, hogy megelőzzenek nagyobb összetűzéseket a párjukkal. A Goodtoknow.com felméréséből kiderül, hogy melyik a 10 leggyakoribb hazugság, amelyet a nők előszeretettel hangoztatnak bizonyos esetekben.

1. Le volt árazva: a valóság az, hogy a ruhadarab sokkal többe került, mint amennyit meg tudott volna engedni magának. A nők azért fordulnak a hazugsághoz, mert vétkesnek érzik magukat, amiért egy vagyont adtak a termékért, és utálják beismerni ezt a partnerük előtt, mivel félnek, hogy kritizálni fogják érte.

2. Pontosan ezt szerettem volna: hasonló hazugság pl. az, hogy a gesztus számít, nem kellett volna. Valójában egyáltalán nem tetszik nekik, amit kaptak, de nem szeretnék megbántani a párjukat. Apró hazugság nemes célok érdekében.

3. Jól vagyok: valójában nincsen jól, ám nem szeretne most beszélni erről. Hogy mi az oka ennek? A nők a legtöbb esetben jól vannak, ám néha amikor mérgesek, idegesek, attól tartanak, hogy ha beszélnek erről, csak rosszabb lesz a helyzet. Ráadásul, ha valami apróság idegesítette fel őket, a nevetségessé válástól is tartanak.

4. Csak egy percet tart: nemes egyszerűséggel annyit jelent, hogy a tevékenység bizony jó ideig el fog tartani. A nők jól tudják, hogy a férfiaknak nem tetszik az igazság, hogy egy smink elkészítése sok időt vesz fel, ezért folyamodnak ehhez a hazugsághoz.

5. Fáj a fejem, fáradt vagyok: amikor nincs kedvük valamihez, a legegyszerűbb indok a fejfájásra való hivatkozás.

6. Csak egy salátát kérek: az igazságtartalma ennek a kijelentésnek annyi, hogy nem formában akar maradni, egészségesen étkezni, de nem jelenti azt, hogy alkalomadtán nem eszik a te tányérodból.

7. Nem zavar, ha más nőket is megnézel: sok nő hangoztatja, hogy nem féltékeny a párjára, teljesen megbízik benne, holott valójában gyűlölik, ha a párjuk megnéz más nőket is.

8. Őszintén, nagy fenekem van? Valójában nem őszinte választ vár, hanem azt, amit hallani szeretne.

9. Nem szeretem a Valentin napot: hangoztatja, hogy nem kell neki virág, semmi ajándék, holott szereti a romantikát, ám nem szeretné kényszeríteni partnerét ez ügyben.

10. Focit is nézhetünk, anyádhoz is mehetünk ezen a hétvégén: valójában zavarják ezek a dolgok, ám soha sem ismerné be.

(Forrás:http://filantropikum.com/)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése